شاخص دوم، تغییر سریع در حجم تولید صنعتی جهان در کشورهای درحال توسعه، بهویژه در آسیاییهاست. با نگاهی به سهم متغیر کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه در ارزشافزوده تولید جهانی مشاهده میشود که این رقم از حدود ۱۵درصد در ۲۰۰۰، به حدود ۴۵درصد در ۲۰۲۰ افزایش یافته است. شاخص سوم، سبز شدن تولید صنعتی است که با کاهش میزان انتشار دیاکسیدکربن موجود در هر واحد ارزشافزوده تولید جهانی نشان داده شده است. طبق این گزارش تا ۲۰۱۰، این شاخص در حال افزایش بوده است؛ اما با طی کردن روند کاهشی مداوم پس از ۲۰۱۰، در ۲۰۱۸ نسبت به ۲۰۰۰ از کاهش ۱۵درصدی خبر میدهد. چین به عنوان پیشرفته ترین کشور جهان تقریبا عامل شگفتی تمام کشورها شده، آن هم با پیشرفت بسیار زیادی که در زمینه فناوری از خود نشان داده است.
رشد بیش از ۶ درصدی صنعت کشور در نیمه نخست امسال/ ۳۷۲ طرح صنعتی در شهرکها و نواحی صنعتی کشور آماده بهرهبرداری است
با این حال، جالب است بدانید با وجود این فراز و نشیبها، اقتصادهای برتر که با تولید ناخالص داخلی اندازهگیری میشوند، بهراحتی از جایگاههای برتر خود خارج نمیشوند، اما در سال 2020، با شروع همهگیری کووید-19 شرایط اقتصادی بسیاری از کشورها تغییر کرده است. تولید ناخالص داخلی برآوردی از ارزش کل کالاها و خدمات تولیدی و ارائهشده در داخل یک کشور در طول یک دوره مشخص، معمولاً یک سال است. تولید ناخالص داخلی معمولاً برای تخمین قدرت های اقتصادی جهان استفاده میشود. تحقیقات، عامل مهمی در توسعه قدرت صنعتی آلمان بوده و «راهبرد فناوری پیشرفته» مهم ترین موضوع برای این کشور محسوب می شود، به طوری که در سال های اخیر نزدیک سه درصد از تولید ناخالص ملی خود را به هزینه های تحقیق و توسعه اختصاص داده است. آلمان تمرکز خود را بر نوآوری در زمینه آب و هوا، انرژی، بهداشت و تغذیه، حمل ونقل، امنیت و ارتباطات و همچنین در پیشران های کلیدی فناوری مانند زیست فناوری، نانو، مواد و تولید قرار داده است.
پیش بینی شرایط اقتصادی ژاپن تا سال ۲۰۲۴
یک تغییر قابل توجه از آخرین آمار گزارش شده این است که برزیل اکنون با پشت سر گذاشتن کره جنوبی در بین 10 کشور نخست قرار دارد. به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل فارس، صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرد، اقتصاد 1.7 تریلیون دلاری ایران، چهاردهمین اقتصاد جهان است. 3 واحد تولیدی در شهرک صنعتی شماره ١ اندیمشک با حضور معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران افتتاح شد. در صنعت گردشگری نباید از همکاری با شرکت های خارجی غافل شد متاسفانه بسیاری از کشورهایی که تمام تمرکز خود را روی صنعت گردشگری شان می گذارند از این مزیت غافل می شوند و شانس استفاده از مزایای همکاری با شرکت های خارجی را از دست می دهند. فراموش نکنید که با اهمیت دادن به صنعت گردشگری و جذب گردشگران می توانیم نام کشورمان را در تمامی مجامع جهانی حتی روی نقشه پررنگ تر کنیم.
۲. ایالات متحده آمریکا
با این کار نه تنها در گردشگری به موفقیت می رسیم، بلکه در زمینه های اقتصادی و فرهنگی نیز از این موضوع می توانیم به نفع خودمان استفاده کنیم. مانند تووالو، بسیاری از کوچکترین اقتصادهای جهان ازجمله نائورو ، پالائو و کیریباتی در اقیانوسیه قرار دارند. این کشورها همچنین برای بیش از یکسوم اشتغالزایی خود به صنعت گردشگری متکی هستند. سرمایه گذاری در کانادا بهترین راه مهاجرت برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار است اما باید متذکر شویم که در روش مهاجرت به کانادا از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری پیچیدگی هایی وجود دارد که باید بتوانید با موفقیت از آنها عبور کنید.
- به نظر برخی کارشناسان علت این تورم افزایش هزینه سبد خرید مردم به دلیل ویروس کرونا بوده است.
- اقتصادهای گوناگون جهان چگونه با هم مقایسه میشوند؟ در این نمودار با استفاده از دادهها و برآوردهای صندوق بینالمللی پول به تولید ناخالص داخلی کشورها در سال ۲۰۲۱ نگاه میکنیم.
- پس از اصلاحات بنیادی تر از سال ۱۹۹۱ و تجدید آنها در سال ۲۰۰۰، هند پیشرفت شگرفی در اقتصاد بازار آزاد کرده است.
- در سال ۲۰۲۱ میلادی، ترکیه حدود ۲۹ میلیارد دلار محصولات نساجی و پوشاک به دنیا صادر کرد.
نیازمندی برای استخدام در مشاغل مختلف در ایالات متحده سالانه رو به رشد است و فرصت های شغلی زیادی در آمریکا موجود است که افرادی که توانایی مدیریت ، سابقه کار خوب و استعداد بالا داشته باشند ، در آن پذیرفته می شوند. اقتصاد هند ترکیبی از کشاورزی سنتی روستایی و صنایع دستی در کنار رونق صنعت مدرن و کشاورزی مکانیزه است. هند صادرکننده عمده خدمات فناوری و برونسپاری تجاری است و بخش خدمات سهم بزرگی از تولید اقتصادی آن را تشکیل مجله خبری صنعت میدهد. چرا در عین بحران آب هندوانه صادر میکنیم، اما پنبه (با ارزش افزوده بالاتر) تولید نمیکنیم؟اما همهچیز هم الزاما به آب بر نمیگردد. مثلا، همین روزها خبر رسیده بود که ایران به ترکیه هندوانه صادر میکند، در حالی که ترکیه ترجیح میدهد هندوانه کشت نکند تا منابع ارزشمند آب را هدر ندهد. برخی هم به زنجیره تامین در صنعت پوشاک اشاره میکنند و آن را مانعی بر سر راه توسعه صنایع پوشاک و نساجی در ایران میبینند.