پیشرفته ترین کشور جهان پیشرفته ترین کشورهای جهان کشور های پیشرفته جهان | industryna

در سال ۲۰۲۱ میلادی اما ویتنام حدود ۳۸ میلیارد دلار پوشاک صادر کرد و از این منظر، در جایگاه چهارم در جهان قرار داشت. جالب‌تر اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران (که البته محصولات برگرفته شده از نفت، همچون محصولات پتروشیمیایی هم در آن منظور می‌شود)، در سال ۱۴۰۰ حدود ۴۸ میلیارد دلار بوده است. امروزه در عصر حاضر، ارتباطات یکی از بنیادی ترین دانش ها و مهمترین عوامل پیشرفت انسان امروزی و شالوده و اساس دیگر علوم قرن حاضر است. اینک با حساسیت بجا و درست مقام معظم مجله خبری صنعت رهبری در خصوص جایگاه ویژه روابط عمومی در سازمان ها و وزارتخانه های دولتی و با در نظر گرفتن آنچه بیان شد، شاید بیشتر بتوان به اهمیت علوم ارتباطات و نیز نقش روابط عمومی ها، به عنوان مجری اصلی آن در جوامع، دست یافت. از زمانی که تحولات زندگی بشر سرعت گرفت، نیاز به اطلاعات و ارتباطات هر روز افزایش یافت. در این کشور، ارتباط قوی و مؤثری بین صنایع و مؤسسات تحقیقاتی وجود داشته که این موضوع، مزیت راهبردی صنایع شیمیایی و پتروشیمیایی آن را شکل می دهد.

ویزای سوئد؛انواع ویزای سوئد و نحوه دریافت آن

بله ولی همه چی که دلار نیست مهم قدرت خرید مردم هست که ایران ۱۸ ام است . شهرت فرانسه به عنوان کشوری که به امتیازات صاحبان مشاغل احترام می گذارد ، هنوز کاملاً شایسته است ، اما مدت زمان لازم برای راه اندازی تجارت و رسیدگی به مجوزهای ساختمانی افزایش یافته است. حدود دو سوم مهاجرانی که وارد انگلیس می شوند از قبل پیشنهاد شغلی دارند و این افراد به دلیل مساعد بودن شرایط زندگی و کار در انگلستان از بودن در این کشور رضایت کامل دارند. ظاهرا ما باید آن‌قدر هندوانه صادر کنیم که با بحران‌های امنیتی-اجتماعیِ معطوف به حوزه آب مواجه شویم.

http://amdmag.irدر عصر جدید که عصر ارتباطات است دولت ها و ملت ها بسیار بیشتر از قبل به یکدیگر نزدیک شدند. برخی سفر های کاری دارند و برخی دیگر تنها برای تفریح و مشاهده جاذبه های گردشگری کشورهای دیگر تصمیم به سفر می گیرند. با مطالعه علم گردشگری در خواهید یافت کهکشور ها تا چه حد می توانند از جاذبه های طبیعی و گردشگری خود برای بهبود اقتصاد شان استفاده کنند.

مهم‌ترین شرکای تجاری آلمان

اقتصاد چین از اواخر دهه هفتاد قرن ۲۰ به تندی تغییر کرده و در حال رشد است. بر اساس برابری قدرت خرید، چین دارای دومین اقتصاد بزرگ جهان و یک بازیگر اصلی در اقتصاد جهانی است. حجم اقتصاد چین ($ ۱۲٬۳۸۰٬۰۰۰٬۰۰۰٬۰۰۰ در سال ۲۰۱۲) بلافاصله پس از اتحادیه اروپا و آمریکا یعنی در مقام سوم در جهان قرار می‌گیرد. چنانچه رشد کنونی اقتصادی چین همچنان ادامه یابد، چین از نظر اقتصادی، در حال رسیدن به آمریکا یعنی بزرگ‌ترین اقتصاد جهان است و باید خود را برای مقابله با پیامدهای سیاسی و اقتصادی این موضوع آماده کند. این امر موجب نگرانی‌های عمده سیاسی خواهد شد زیرا این کشور به صورت نیروی به‌مراتب قوی‌تری در منطقه درآمده است.

همکاری صنعت و دانشگاه

بر پایهٔ رده‌بندی بانک جهانی، کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی به استثنای پرتغال، یونان، ترکیه و آن دسته از کشورهای در حال توسعه که در سال ۱۹۹۴ به عضویت این سازمان پیوسته‌اند کشور صنعتی محسوب می‌شوند. محققان تاریخ اقتصاد می‌گویند صنعت پوشاک بریتانیا را به قدرت نخست اقتصادی در دنیا بدل کرد؛ صنایع فولاد همین نقش را برای آلمان (در دوره‌ای بسیار کوتاه) داشتند و در نهایت، صنعت خودروسازی هم آمریکا را به جایگاه بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا رساند. در سال ۲۰۱۷ میلادی بیش از ۱.۳ میلیارد نفر سفر کردند و مجموع درآمد این صنعت بزرگ به ۱.۲۳ تریلیون دلار رسید.

  • اقتصاد ماکائو هم پس از برداشته شدن محدودیت‌های همه‌گیری کووید-۱۹ به حالت اولیه بازگشته است اما چشم‌انداز این منطقه‌ی ویژه‌ی چین چندان روشن نیست.
  • انتظار می رود که چند سال آینده شاهد ادامه روند اخیر باشیم ، چین و هند باید شکاف اقتصادی را با اقتصادهای توسعه یافته کاهش دهند.
  • غیر از مسائل دفاعی و جنگی، روسیه در زمینه هوا و فضا نیز بسیار فعال است.
  • صنعت ایران در دوره رژیم گذشته با راهبرد، جایگزینی واردات و حمایتگرائی دولتی آغاز شد، هر چند شاید این سیاست در مرحله‌ای میتوانست منطقی باشد، اما ادامه آن دیگر توجیه اقتصادی نداشت و ایران را از حضور در عرصه رقابت بین المللی بازداشت.

توسط علیرضا طهماسبی

علیرضا طهماسبی