اما نکاتی در خصوص جرم آدم ربایی وجود دارد که در قسمت زیر برایتان توضیح میدهم. مجازات جرم کلاهبرداری برابر ماده ۱ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس و کلاهبرداری یک تا هفت سال حبس به علاوه جزای نقدی معادل مالی که اخذ کرده است می باشد. توسل به حیله و تقلب و مانورهای متقلبانه به منظور اغفال دیگری و بردن مال دیگری از این طریق عناصر مهم و سازنده جرم کلاهبرداری است. مسائلی که پیش می آید گاهی ممکن است تنها مربوط به دعاوی حقوقی یا دعاوی کیفری باشد و گاهی هم مربوط به دعاوی حقوقی و هم مربوط به دعاوی کیفری باشد. اگر مسائل صرفا کیفری یا حقوقی باشد فقط یک راه برای رسیدگی به آن ها وجود دارد که در بخش های قبل توضیح داده شد اما در حالتی که مساله هم کیفری است و هم حقوقی فرد می تواند از هر دو روش رسیدگی اقدام کند.
وکیل کیفری کیست ؟
سلام فیش حقوقی قرار کفالت در خصوص همون پرونده هست و قرار وثیقه نیست و فقط در خصوص همون پرونده وکیل کیفری لحاظ میشه. جرم کسی که سرقت رو انجام داده ، یک جنبه عمومی دارد که دولت برایش در نظر می گیرد و حبس تعزیری می شود و یک جنبه رد مال دارد . وکیل برای پرونده کیفری باید به تمام این موارد مسلط باشد تا بتواند به هنگام دفاع از متهم بتواند خوبی پرونده کیفری را هدایت کند. تعهد به نتیجه یعنی اینکه فرد متعهد می شود یک نتیجه مثل ساخت یک مجسمه را به دست آورد؛ اما تعهد به وسیله یعنی این که فرد متعهد باید کاری را انجام دهد و اینکه این تعهد به نتیجه دلخواهی برسد یا نه مورد توافق نیست مثل تعهدی که پزشک در درمان بیمار دارد یا تعهد وکیل در رسیدگی به یک پرونده. جرم ها و کلاهبرداری های مربوط به دنیای اینترنت هم از جمله سرقت اینترنتی که به نحوهای مختلف انجام می شود و کلاهبرداری های اینترنتی هم جز دعاوی امور کیفری هستند .
تفاوت دعاوی حقوقی و کیفری چیست؟
مجازات انتقال مال غیر با توجه به اینکه قانونگذار انتقال مال غیر را در حکم کلاهبرداری و مشمول مجازات آن دانسته است بنابراین مجازات جرم انتقال مال غیر ۱ تا ۷ سال حبس علاوه رد مال پیش بینی شده است. سپهر صادقی نژاد دارای شماره پروانه به شماره ۳۱۳۹ است که در سال ۱۳۹۸ از کانون وکالت دریافت کرده است. سپهر صادقی نژاد وکیل و مشاور حقوقی پایه یک است که در پرونده های مربوط به قراردادها، ثبت احوال، اسناد رسمی، خانواده و طلاق، مسائل کار و بیمه، املاک و انحصار وراثت تخصص دارد. با توجه به اینکه امور خانواده بسیار حساس بوده و در صورت عدم شماوره اقدام شما ممکن است تبعاتی برای شما داشته باشد لذا قبل از هر اقدامی مشاوره حقوقی با وکیل متخصص خانواده را لحاظ قرار داده و با شماره وکیل دادگستری تماس بگیرید.
مثل پرونده ای قتل، زنا، رشوه و … که همین مسئله لزوم داشتن یک وکیل کیفری متخصص و با تجربه را بیش از پیش ضروری می کند. همان طور که از اسم آن مشخص است وکیل حقوقی برای گرفتن حق موکل خود به دادگاه مراجعه میکند درخواست مطالبه حق را ارائه می کند و در این میان سخنی از جرم به میان نمی آید و در واقع در پرونده های حقوقی، جرمی رخ نداده است و شاکی و متشاکی، هیچ یک مرتکب تخلفی نشده اند و وکلای آن ها نیز وکیل کیفری نخواهند بود. برخی از وکلا به طور تخصصی در امور کیفری فعالیت می کنند این وکلا چون به طور ویژه بر روی امور کیفری متمرکز می شوند معمولاً با دادرسی های کیفری آشنایی بیشتری دارند و از حقوق متهم و شاکی آگاهی کاملی دارند.
- طرح دعوی در پرونده های کیفری غالباً عموم جامعه را تحت تأثیر قرار می دهد.
- در امور کیفری که مجازات آن حبس ابد یا سلب حیات است، اگر متهم در دادسرا وکیلی را معرفی نکند و یا برای گرفتن وکیل شرایط مالی نداشته باشد بر اساس ماده ۳۵ قانون جمهوری اسلامی ایران چون هر فرد حق استفاده از وکیل را دارد دادگاه برای او وکیل کیفری رایگان یا همان وکیل تسخیری اخذ می کند.
- شکایت ترک انفاق ( کیفری ) مربوط به ترک نفقه در زمان حال و یا آینده می باشد ، اما دادخواست نفقه ( حقوقی) مربوط به نفقه های گذشته یا پرداخت نشده می باشد.
- حتما پیش از عقد وکالت با وکیل کیفری، دربارهی سابقه ی وکیل مورد نظر و پرونده های پیشین و شهرت او تحقیق کنید و همچنین میزان تحصیلات و مدارک و صحت و شایستگی او به عنوان یک وکیل کیفری را نیز بررسی کنید.
- با توجه به گستره جغرافیایی و جمعیتی تهران، شاهد انبوهی از پرونده های کیفری و به وجود آمدن جرم و جنایت در این شهر هستیم.و همین امر باعث تشکیل پرونده های متعدد و بیشمار کیفری در تهران شده است.
وکیل کیفری وکیل متخصص کیفری گروه وکلای یعقوبی
موسسه حقوقی منشور دیدگاه سوم با شناسایی نیاز های امروز مردم عزیز ایران از یک سو و وکلای گران قدر از سوی دیگر و با استفاده از تجربیات وکلای برجسته اقدام به راه اندازی پلتفرمی به نام داداپ کرده است. هدف از ایجاد داداَپ ایجاد بستری برای دسترسی سریع و آسان مردم به وکلا و اخذ مشاوره های حقوقی و همچنین انعقاد قرارداد وکالت با وکلای متخصص می باشد. اولین و بارزترین تفاوت وکیل حقوقی و وکیل کیفری حوزه و زمینه فعالیت آنهاست. وکیل حقوقی متخصص در دعاوی حقوقی مانند دعوای مربوط به خسارات مالی است اما وکیل کیفری در حوزه امور جزایی و کیفری فعالیت می کند. یک وکیل دارای پروانه وکالت در هر حال می تواند پرونده شما را بپذیرد اما عموما وکلا به طور تخصصی به دو دسته وکیل حقوقی و وکیل کیفری تقسیم می شوند.
کلاهبرداری ، خیانت در امانت ، قتل ، فروش مال غیر ، فوت در تصادفات رانندگی ، سرقت ، نزاع ، دیه ، جعل و استفاده از سند مجعول ، توهین ، تهدید ، آدم ربایی ، تجاوز به عنف ، مزاحمت تلفنی و… شکایت نامه مطرح می کند. اگر وکیلی متعهد شده باشد تا به عنوان وكیل شاکی وکالت نماید، آن وقت میبایست مطالبات موكل خود را با شکوائیه كه تنظیم كرده است بیان كند. درعین حال، تهیهی دفاعیه نیز وظیفه دیگری است که توسط وکیل کیفری انجام میشود. بنابراین وکیل در نقش مشاور حقوقی، نمی تواند نتایج نامطلوب راهنماییهای خود را، چنانچه ناشی از بی اطلاعی وی از موازین قانونی و قضایی باشد، غیر مرتبط با خود بداند.
وکیل کیفری تهران باید علاوه بر داشتن تخصص کافی در امور کیفری تمرکز کار خویش را در تهران قرارداده باشد تا بتواند به بهترین شکل از موکل خویش دفاع نماید. وکیل تسخیری به وکیلی گفته میشود که در زمینه پروندههای کیفری، فعالیت میکند. بنابراین برای دریافت خدمات در زمینه مسائلی مانند قتل، میتوان به وکیل کیفری رایگان و یا تسخیری مراجعه نمود. در حقیقت بر طبق قانون اساسی، چنین جرائمی که مهم و سنگین هستند حتما باید در دادگاه با حضور وکیل تشکیل شوند.
با مشاوره در دفتر خود به مراجعین بهترین راه را در زمینه پرونده های مشتریان به آنها نشان می دهد. یکی دیگر از جرایم کیفری که در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات در نظر گرفته شده است ، جرم سرقت می باشد که در ماده ۲۶۷ قانون مجازات اسلامی سرقت را این گونه بیان کرده است که سرقت عبارت از ربودن مال متعلق به غیر است. سرقت خود به دو حالت حدی و تعزیری تقسیم می شود که تعیین نوع هر کدام می تواند در خصوص این که چه مجازاتی برای فرد داده شود ، بسیار تاثیر گذار باشد و تشخیص این که فرد مرتکب چه نوع از سرقت شده است با قاضی رسیدگی کننده به پرونده می باشد .
این در حالی است که در امور حقوقی مقامات قضایی نام برده شده حضور نداشته و وکیل امور حقوقی تنها با قاضی دادگاه و قاضی اجرای احکام مدنی در ارتباط است. وکیل متخصص کیفری با داشتن تجربیات کافی در دعاوی کیفری و بر اساس گفته های شاکی و متهم و دیگر اشخاص مرتبط در دعوی ، دفاعیات لازم را انجام می دهد . با توجه به اهمیت موضوع دعاوی کیفری و تصمیمات سرنوشت ساز در دعاوی کیفری ، شایسته است که هر یک از طرفین برای جلوگیری از تضییع حقوق و همچنین حفظ منافع خود از تخصص وکیل پایه یک دادگستری استفاده نماید . وکیل کیفری بر خلاف وکیل حقوقی محدودیتی برای ورود به پروندهها و دعاوی کیفری را ندارد و میتواند در پرونده های مطرح شده دیوان عالی کشور نیز حاضر گردد.