وی تاکید کرد: باید در طراحیها، تامین ماشینآلات و فناوریها به این سمت و سو حرکت کنیم و همگام با دیگر کشورهای پیشرو باشیم تا در آینده وضعیت خوبی در زنجیره فولاد شاهد باشیم.
مدیرعامل ایمیدرو با اشاره به برنامهریزی برای دستیابی به ظرفیت ۵۵ میلیون تنی در فولاد، خاطرنشان کرد: در حدود سه سال مانده تا افق ۱۴۰۴ اکنون ۴۵ میلیون تن ظرفیت ایجاد شده و به تولید ۳۰ میلیون تنی دست یافتهایم؛ بنابراین دستیابی به هدف چشمانداز دور از دسترس نیست.
در ادامه “غلامرضا ملا طاهری” مدیر آموزش، پژوهش و فناوری ایمیدرو گفت: بر اساس پژوهش ایمیدرو و دانشگاه شهید بهشتی تولید و انتشار کربن سالیانه ۲ میلیون تن است که شرکتهای فولادی و آلومینیومی بیشترین سهم را در آن دارند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، “وجیهالله جعفری” در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری معدنکاری سبز بین ایمیدرو و شرکتهای منتخب افزود: زنجیره فولاد در کشورمان در مقایسه با سایر زنجیرههای فلزی از رشد کافی برخوردار بوده و از نظر بومیسازی، بهکارگیری فناوری، توازن و سرمایهگذاری وضعیت بهتری دارد.
ملا طاهری تصریح کرد: با توجه به پروتکلهای بینالمللی و مطرح شدن بحث مالیات کربن، توسعه فناوریها در این زمینه یک ضرورت انکارناپذیر است.
وی اظهار داشت: در این راستا ایمیدرو سه پروژه امکانسنجی تولید فولاد سبز، امکانسنجی پیادهسازی مفاهیم معدنکاری سبز و توسعه و بهکارگیری فناوریهای نوین برای جذب و ذخیرهسازی دیاکسیدکربن در کارخانههای احیا مستقیم را دنبال میکند.