حمایت از ۲ پروژه پیشران در قلعه‌گنج/ فرآوری مس و کشاورزی صادرات‌محور


امیر حسن زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن تشریح حضور میدانی مدیران در مناطق مختلف شهرستان قلعه گنج افزود: تمامی دستگاه های تامین کننده بایستی برای تامین زیرساخت در جذب سرمایه گذاری کمک کنند تا تحقق هدف توسعه متوازن را در استان شاهد باشیم.

وی با اشاره به سرکشی از پروژه های توسعه‌ای استان کرمان اظهار داشت: در این راستا پروژه هایی در استان کرمان و شهرستان قلعه گنج آغاز شده که برای سرکشی از آنها به بخش چاه دادخدا و منطقه رَمِشک سفر و نخستین نشست را در فرمانداری قلعه گنج با حضور مسئولان محلی برگزار کردیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با تاکید بر اینکه راهبرد ما حرکت به سمت توسعه متوازن در جنوب استان است گفت: در حوزه کشاورزی به توسعه تولید محصولات صادرات‌محور با استفاده بهینه از منابع، ارزش افزوده بالا و کم‌آب‌بر تاکید شد.

وی ادامه داد: همچنین در حوزه معدن اهدافی همچون ارتقای اکتشافات، توسعه صنایع پایین دستی، فرآوری و کار تیمی و مهارت آموزی مورد تاکید قرار گرفت.

حسن زاده با اشاره به تعریف ۲ پروژه بسیار مهم در شهرستان قلعه گنج، عنوان کرد: گلخانه صنعتی کشاورزی در ۲۴ هکتار واگذار شد و در فاز نخست هشت هکتار آن به بهره برداری رسید لذا مقرر است برای تکمیل این پروژه از وام های ملی استفاده کنیم.

به گفته وی همچنین بانک کشاورزی با توجه به میانگین حساب به این گلخانه ها کمک می کند؛ محصولات فاز نخست این گلخانه اکنون در حال صادرات است و امیدواریم بتوانیم سایر فازها را نیز اجرا کنیم.

حسن زاده گفت: با توجه به اینکه پهنه های معدنی خوبی در رمشک وجود دارد، بازدید کردیم و از حدود ۲ سال پیش آغاز کارخانه کنسانتره مس توسط بخش خصوصی در منطقه رمشک زده شد که اکنون این کارخانه به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد رسیده و تا پایان سال جاری این کارخانه ۱۵ هزار تنی به بهره برداری می رسد.

وی تصریح کرد: یکسری مشکلات در تامین برق این پروژه وجود دارد که با پیگیری وزارت صمت و مصوبه ایمیدرو امیدواریم بتوانیم خط انتقال را اجرا کنیم؛ لذا مقرر شد بخش خصوصی با ژنراتورهای خود کار را آغاز کنند تا برق به منطقه برسد.

حمایت از ۲ پروژه پیشران در قلعه‌گنج/ فرآوری مس و کشاورزی صادرات‌محور

عنوان

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان افزود: برای مشکل تامین سوخت نیز با حضور مسئولان تصمیم هایی گرفته شد که باید در ستاد سوخت استان و کارگروه رفع موانع تولید مصوب و حل شود.

وی تصریح کرد: همچنین تاکید شد خرید مایحتاج معدن رمشک از داخل شهرستان قلعه گنج صورت گیرد و حساب های شرکت نیز به داخل استان بیاید که قول دادند انجام شود.

حسن زاده گفت: در راستای احداث فنی و حرفه ای قلعه گنج نیز با حمایت فرماندار و امام جمعه ساختمانی در اختیار قرار می گیرد و همچنین مقرر شده دوره آموزشی مورد نظر از سوی معدن مس رمشک اعلام و فنی و حرفه ای نیاز مهارت آموزی این معدن و گلخانه را تامین کند که اتفاقات خوبی برای این شهرستان است.

مرکز شهرستان قلعه گنج در فاصله ۴۲۰ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار گرفته است که با استان های هرمزگان و سیستان و بلوچستان مرز مشترک دارد.


منبع: https://www.irna.ir/news/85652380/%D8%AD%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%DB%B2-%D9%BE%D8%B1%D9%88%DA%98%D9%87-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%82%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D9%86%D8%AC-%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B3-%D9%88-%DA%A9%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D8%B2%DB%8C-%D8%B5%D8%A7%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D9%88%D8%B1

توسط علیرضا طهماسبی

علیرضا طهماسبی